Et forhold for livet

I interviewbogen ’Et forhold for livet’ fortæller en kendt skuespiller, en travl forretningsmand, en mor til to, et forældrepar, en teenager, en ung, en cykelfreak, en nykonstateret diabetiker, en, der har levet 64 år med sygdommen, og hans søn om livet med den insulinkrævende sukkersyge. Herunder om, hvordan de tackler sukkersygen i hverdagen, om accept af sygdommen, frygt for følgesygdomme og insulinchok og mange andre tanker, der opstår, når man konfronteres med en kronisk sygdom.

Uddrag af anmeldelser:

Ingen dækker så bredt som denne
“De enkelte historier er så lange, detaljerede og ærlige, at man får et fint billede af livet med type 1-diabetes. Det er en bog, som vil være god til både diabetikere, deres familie og hele omgangskreds. Der er mange bøger om behandling af diabetes, men få personlige beretninger, og ingen af dem dækker så bredt som denne.”
(Uddrag af bibliotekernes lektørudtalelse)

En plads i pensum
“Bogen kan varmt anbefales til behandlere på alle niveauer i sundhedsvæsenet. Den beskriver på udmærket vis patienternes egen oplevelse af at leve med en kronisk sygdom. Det er en samling fortællinger, som fortjener at indgå i sundhedsuddannelsernes pensum om at leve med en livslang sygdom, som indebærer begrænsninger og faste ritualer i hverdagen resten af livet.”
(Uddrag af anmeldelsen i Sygeplejersken nr. 9/2007)

Især nye diabetikere og deres omgivelser
“Især nye diabetikere og deres omgivelser kan have udbytte af bogen. Men at læse om andre i samme situation vil også kunne være af værdi for mennesker med længerevarende diabetes bag sig.”
(Uddrag af anmeldelsen i Ugeskrift for Læger nr. 48/2007)

Et spændende og lærerigt indblik i livet med type 1-diabetes
”’Et forhold for livet’ giver et spændende og lærerigt indblik i livet med type 1-diabetes. Ida Sønderby Rosgaard har stillet nogle værdifulde spørgsmål til ti meget åbenhjertige interviewpersoner. Det er en bog, mange kan få glæde af.”
(Overlæge dr.med. Kirsten Nørgaard, Hvidovre Hospital, lægefaglig konsulent på bogen)

Du kan for eksempel købe bogen her:
www.diabetes.dk
www.pons.dk

Hvis du oplever problemer med at skaffe bogen, så kontakt mig direkte på info@idarosgaard.dk / +45 2532 1178